dimecres, 22 de desembre de 2010

"La desaparició de la Haruhi Suzumiya". Fansub en català.

El nostre grup [Animesque +], es complau en presentar subtítols en català per la pel·lícula "La desaparició de la Haruhi Suzumiya". A continuació us indiquem com podeu descarregar tant el film com els subtítols. De moment només us suggerim el mètode torrent en alta qualitat.

Si ja teniu la pel·lícula descarregada amb qualsevol altre subtítol en anglès, per exemple, podeu descarregar els nostre fansub en català i veure-la de totes maneres. No cal que us torneu a baixar el film, sempre i quan sigui un DVD o Bluray rip i els subtítols no estiguin adherits.
Recomanable sobre tot per formats Matroska (.mkv).-Per descarregar mitjançant torrent "La desaparició de la Haruhi Suzumiya" podeu fer servir aquests enllaços següents:

· Enllaç 1 (Bluray rip MP4 - 3,6GB) | Enllaç 2 (Bluray rip Mp4 - 4,5GB)

Tingueu en compte que és una versió RAW sense subtítols de la pel·lícula, així que no us espanteu si no veieu text. El que heu de fer es descarregar els subtítols a part i afegir-los després.


-Descarrega el nostre fansub en català. Subtítols pel DVD i Bluray rip de "La desaparició de la Haruhi Suzumiya".

· Enllaç 1 (Mediafire 400kbs)


Carregueu els nostres subtítols des del vostre reproductor al iniciar la pel·lícula i ja estarà tot fet.

Doneu suport a l'anime comprant les versions originals quan estiguin disponibles.

1 comentari:

  1. Uoooo que gran! Ja tinc el torrent preparat per a donar-li canya i els subs Animesque+ ben guardadets :mrgreen: No m'he pogut estar i m'he llegit els 3 primers minuts xD Moltes gràcies!

    ResponElimina